Kuijf hengelt elektrisch met HMF dankzij Wierda

Volvo FM 5th gen
Kuijf Logistics uit Utrecht heeft er voor gekozen om hun nieuwste Volvo FM420 uit te rusten met een elektrisch aandrijfpakket voor de HMF 5020 autolaadkraan, een mooie klus voor Wierda Hybrid dus. Kuijf doet dat denkend aan dat duurzaamheid, geluids- en emissiereductie de norm zal worden in de nabije toekomst. Door standaard altijd elektrisch te draaien levert deze combinatie een aanzienlijke positieve bijdrage aan het milieu en een prettige leef- en werkomgeving. De brandstofmotor is tijdens het hengelen altijd uitgeschakeld, de 50 tons kraan draait stilletjes en met dezelfde snelheid en hefcapaciteit als zijn dieselende broertjes. De strakke opbouw van kraan en bak is verzorgd door een samenwerking tussen HSW en Trans-Com, met onder meer en hydraulische schuiftafel (ook elektrisch), uitklapbumper en zes keer uitschuifbare HMF5020 met Fly Jib, met een totale vlucht van meer dan 33 meter. De truck was voor de ingang van Transport Compleet Hardenberg 2022 te bewonderen.
Volvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th gen
Meer Wierda creaties kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *