[Breslau ’22 picdump] PKW & SSV

Omdat het zonde is niks te doen met al die foto’s van voertuigen uit de autoklasses bij de Breslau Rally van 2022.

Oscar 3
Construmetal XR4
Land Rover Defender
Lada Niva (VAZ-2121)
Dacia Duster
Suzuki Jimny
Jeep Wrangler

Lennson Mercedes
Borossi Buggy Evo 1,8 T
Century Racing CR6Century Racing CR6JJM CBCTJJM CBCTJJM CBCTJJM CBCTHM7 ProtoHM7 ProtoHM7 ProtoSam RedfoxSam RedfoxSam ProtoSam ProtoSam ProtoSam ProtoSam ProtoSam ProtoSam ProtoSam ProtoLF37 ProtoLF37 ProtoCartec Projekt IICartec Projekt IIMulkland MOS1Mulkland MOS1Mulkland MOS1Borgward BX-7 DKRBorgward BX-7 DKRConstrumetal XR4Bowler WildcatBowler WildcatConstrumetal XR4Dacia DusterBorgward BX-7 DKRRallyRaid UK Desert WarriorOscar 3
Jeep onbekend/overigJeep WranglerJeep CherokeeJeep onbekend/overigJeep WranglerJeep onbekend/overigJeep CherokeeJeep WranglerJeep BuggyJeep onbekend/overigJeep CherokeeLand Rover DefenderLand Rover DefenderRange Rover 4x4Land Rover DiscoveryLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderRange Rover 4x4Land Rover DefenderLand Rover DiscoveryLand Rover DefenderLand Rover DefenderLand Rover DefenderRange Rover 4x4Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz eigenbouwMercedes-Benz eigenbouwMercedes-Benz eigenbouwMitsubishi PajeroMitsubishi PajeroMitsubishi ASXMitsubishi ASXMitsubishi ASXMitsubishi ASXMitsubishi PajeroMitsubishi PajeroMitsubishi PajeroNissan PatrolNissan PatrolNissan PatrolNissan NavaraNissan NavaraNissan NavaraSuzuki JimnySuzuki SantanaSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki SamuraiSuzuki JimnyToyota LandcruiserToyota HiLuxToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota HiLuxToyota LandcruiserToyota HiLuxToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota RAV4Toyota HiLux

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *