Volkswagen Constellation van binnen bekeken

Van Vliet is MAN dealer voor Afrika. Sinds kort voeren ze daarnaast ook zustermerk Volkswagen. Dit is een mooi compromis tussen de goedkoper, maar iets minder betrouwbare trucks van Chinese makelij die het in Afrika goed doen, en de betrouwbare maar relatief dure trucks uit Europa. Zo kan het dus gebeuren dat in Brazilië gebouwde trucks ineens in Nederland terecht komen. Op deze manier kan ik mooi een ‘van binnen bekeken’ artikel van de VW Constellation maken. Daar waar je je bij een Europese of Noord-Amerikaanse truck soms in een straalvliegtuig waant met alle knopjes, metertjes en schermpjes, is het interieur van deze zuidelijke schone duidelijk soberder uitgevoerd. Wat er niet op zit kan ook niet kapot! Met dank aan Van Vliet voor de gastvrijheid, Martin Vonk voor het gezelschap en de beste foto locatie en positie zoeken en Jaco de Rijk voor de tip!
VW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW Constellation

In de bonus nog wat extra Constellations en twee generaties VW Delivery, speciaal voor de echte liefhebbers die tot hier zijn gekomen met scrollen.
VW DeliveryVW DeliveryVW DeliveryVW DeliveryVW DeliveryVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW ConstellationVW DeliveryVW DeliveryVW ConstellationVW ConstellationVW Constellation
Meer bijzondere voertuigen van binnen bekijken kan hier. Nog niet genoeg Volkswagen gezien? Dan is deze doorverwijslink voor jou!

4 Comments

  1. Asad 19 juli 2022 Reply
    • Alex Miedema 19 juli 2022 Reply
  2. Tom 19 juli 2022 Reply
    • Alex Miedema 20 juli 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *