Prachtige lage Iveco S-Way voor Weeda uit Klundert


De truck achter het vraagteken in de festival-voorpretblog van gisteren mag bekend worden! Insiders wisten het al, andere mensen hadden het bij elkaar gepuzzeld door verschillende berichten naast elkaar te leggen: De nieuwe Iveco S-Way met laag dak van Weeda! Hij is echt ontzettend mooi geworden, zeker even komen kijken als je de mogelijkheid hebt.

Weeda op hun facebookpagina over deze truck: “Wij willen iedereen die mee geholpen heeft aan dit dikke project super bedanken voor de inzet en de tijd! Om dit voor Assen klaar te krijgen onze dank gaat uit naar IVECO, IVECO Schouten, Solarguard Exclusive Truckparts, Sjaak Kentie Truckspecials BV, Truckspuiterij Bronk en MWDesigns. Na truckstar gaat de auto naar M&M Truckdesigns voor de laatste stap en dan is die klaar om onderweg bewonderd te worden, wij wensen Gert-jan Merle heel veel veilige kilometers met dit kanon, lekker genieten maatje!”


Meer Iveco S-Way kun je hier vinden, meer Weeda hier en meer foto’s van het Truckstar Festival van dit jaar hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *