80 foto’s van Truckstar Festival 2022

Over de donderdag vóór het Truckstar Festival had ik al een artikel gemaakt. Een artikel over de uittocht komt later. Blijft een artikel voor de zaterdag dus over, dat vind je hier onder. Iets na zes uur zaterdagochtend kwam ik op het circuit aan, waarna ik als een razende Roeland zo veel mogelijk foto’s ben gaan maken. Niet alleen omdat er dan nog niet zo veel mensen in beeld lopen, maar vooral om op tijd op de Kleyn stand te zijn. Dit jaar maakte ik namelijk mijn debuut als standhouder op dit evenement. In de vroege ochtend was het helaas wel vrij mistig. Als je je afvraagt ‘waarom staat die en die truck er niet tussen?’, dan is er best kans dat die een eigen artikel krijgt. De volledige serie foto’s komt in de komende maanden op truckfan.nl te staan.


Meer Truckstar Festival 2022 foto’s kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *