De Iveco S-Way van Arts Verhuur: precies op tijd!

Op donderdagavond afgeleverd door Bart Broekmans van CFG en vrijdagochtend al in het IVECO konvooi op weg naar het Truckstar Festival. De nieuwe truck van Arts Verhuur was net op tijd klaar om mee te gaan. Op het Festival kreeg de nieuwe wagen van Jan Reijs veel nieuwsgierige toeschouwers. En Jan is enorm trots op zijn nieuwe Iveco S-Way.
Iveco S-Way
Jan Reijs rijdt sinds zijn 18e al op de truck bij Arts Verhuur uit Wijchen. Daarvoor was hij ook al vaak te vinden bij Arts want hij was de buurjongen. Jan begon op jonge leeftijd al met het werk in de loods en ging graag mee op de truck. Het was dan ook niet gek toen Jan 18 werd, zijn rijbewijs haalde en met de Eurostar op pad ging. Nu, 22 jaar later, heeft Jan nog steeds geen ander merk gewild dan IVECO.

“Toen mocht ik een nieuwe wagen en ik koos voor IVECO want ik wilde gewoon een wagen met uitstraling. Er hoefde eigenlijk niet eens gevraagd te worden welk merk ik wilde, want iedereen weet dat ik een IVECO-tic heb.”

De S-WAY waar Jan op gaat rijden is een rondom luchtgeveerde 4×2 Low deck trekker met 460 pk. De truck zal voornamelijk in Nederland gaan rijden. De zwarte S-WAY met Alcoa’s eronder heeft een strakke uitstraling. “Het is een hobby geworden” geeft Jan lachend toe. “Ik heb weinig problemen met IVECO gehad, en ik vind het leuk om iets anders dan de rest te hebben.” De wagen heeft een verlengde zonneklep, zwaailampen en extra luchthoorns. Ook heeft Jan zelf de side skirts er op gebouwd met mooie zwarte ledverlichting erop.
Iveco S-Way
Het interieur van de S-WAY is nog niet klaar. “Dat ging de interieurbouwer niet redden voor het Festival. Maar eigenlijk wordt alles bekleed met antraciet noppenleer met rode stiksels. Een mooi detail. Maar daar moet ik nog even op wachten.”

Vroeger reed Jan vaak naar Engeland maar tegenwoordig is hij bijna iedere avond thuis: “Ik mis het soms wel, de vrijheid die je had tijdens internationale ritten.” Arts Verhuur heeft al jarenlange ervaring in bijna alles op gebied van transport, opslag en verhuizingen. Inmiddels is de derde generatie werkzaam in het bedrijf. Het doel is een optimale kwaliteit te leveren door het inzetten van goed materiaal en ervaren chauffeurs op het gebied van distributie en charterwerkzaamheden.

Arts Verhuur is al lang een bekende bij IVECO: “Vroeger reden we al met Magirus Deutz. We hebben zelfs het eerste model van IVECO gehad.” Een groot gedeelte van het wagenpark van Arts Verhuur bestaat dan ook uit IVECO’s. De nieuwe S-WAY is een mooie toevoeging aan dit prachtige bedrijf!

Tekst Iveco NLS; foto’s, inclusief de oudere Iveco’s hier onder, door mijzelf.
Iveco Strator
Iveco Stralis

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *