Lucas Ensing spotte een gifgroene Colani op basis van DAF techniek

Colani is al veel vaker op de blog voorbij gekomen, dus dat verhaal ga ik hier niet nog een keer vertellen. Maar iedere Colani is uniek, en verdient in principe zijn eigen artikel. Zo spotte Lucas Ensing dit gifgroene exemplaar van EventRent, langdurig verhuurd aan KPN, op zaterdag 4 september 2022 bij het Oude Meerdijk voetbalstadion in Emmen. Lucas: “Hij draaide stationair duidelijk een DAF motor. Op de naaf in van de vooras staat ook DAF. Mijn dochter is vrijwilliger bij FC Emmen en appte dat de nieuwe bus van AZ Alkmaar er stond. Niet dat deze Colani er ook stond. Heeft ook niet haar interesse, en voetbal mij weer niet. Maar zo dus mooie foto’s kunnen maken met dank aan Elza Ensing.” Bedankt voor de puike platen!!!

One Response

  1. Lucas Ensing 7 september 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *