Hoekstra-rood staat de Ford F-MAX goed!

Ford F-MAX
Normaal publiceer ik geen foto’s van trucks die nog niet afgeleverd zijn, maar omdat de Ford F-MAX voor Douwe Hoekstra op dit moment prominent langs de snelweg staat bij Wierda in Drachten, vroeg ik aan Atze Hoekstra of hij al online mocht. Zoals jullie zien kreeg ik daar een positief antwoord op! De F-MAX zien we steeds vaker op Nederlands kenteken, maar het kleurenpalet was tot nu toe erg zwart-wit. Douwe Hoekstra laat met deze truck zien hoe mooi de Ford trucks in bedrijfskleuren kunnen zijn. Alvast veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst! De Friese wegen worden weer iets mooier en gevarieerder.
Ford F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAXFord F-MAX

One Response

  1. Lucas Ensing 14 september 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *