BMW : Best Moeilijk Welke – Jantina en Marco Havers bij de Nürburgring

Marco Havers: “Tijdens een korte roadtrip door het Sauerland, Moezel en de Eifel kwamen we (mijn vrouw en ik) langs de Nürburgring. Natuurlijk stopten we daar even om foto’s te maken. In de grote hal met vele shops, waaronder een heuse Maybach shop, heb ik een paar modelautootjes gescoord maar wel bij een goedkopere winkel. In deze winkel waren talloze modelauto’s en kleding van diverse toerwagen,- en F1 teams te koop. Buiten stond een mooi monument voor de legendarische vijfvoudig wereldkampioen Juan Manuel Fangio, ook daar paar foto’s gemaakt en we hebben een rondje óm het circuit gereden en kwamen we bij een BMW testcentrum langs. En wat schetst mijn verbazing…er stond een gecamoufleerde BMW zomaar buiten op het terrein. Aangezien ik op openbaar gebied bevond en de auto dermate zo geparkeerd stond dat ik rondom foto’s kon maken heb ik mijn kans gegrepen. Echter ik heb geen flauw idee of deze foto’s de scoop van de maand zijn of dat deze auto al tig keer door autovakbladen geschoten is. Zelf heb ik geen enkel idee welk type dit is want ik ben niet zo op de hoogte van de BMW types. Aan jullie de vraag, welk type is dit?”


Nog wat bonusmateriaal:

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *