Special Trucks & Special Transport 2022 – Gewoon omdat het speciaal is


Titel: Special Trucks & Special Transport 2022 – Gewoon omdat het speciaal is
Auteur: Rob Dragt
Uitgeverij: UitIn Media
Jaar eerste druk: 2022
ISBN: 978-90-9036425-4
Land van oorsprong: Nederland
Formaat: 22×30 cm, fullcolor hardcover 160 pagina’s
Aanschafprijs: €29,95
Te koop: bij Willem Kuiper of bij je plaatselijke boekhandel.

Het jaarlijkse boek van Rob Dragt is dit jaar wat vroeger uit gekomen dan we gewend zijn. Nog steeds RUIM op tijd voor Sinterklaas, maar nu ook op tijd dat Rob een aantal exemplaren mee kon nemen met zijn reis naar de USA onlangs. Weten we nu dus ook al dat het 2023 boek ook weer de moeite waard is!

Ook? Ja, ook! Want het boek van dit jaar is het ook. Het is het veertiende boek in de reeks, en zoals je van een veertiende deel mag verwachten, ook het beste. Rob heeft zichzelf wederom overtroffen met een bomvol fotoboek. De prachtige ondertitel ‘gewoon omdat het speciaal is’ dekt de lading goed.

De inhoud is weer erg gevarieerd. Artikelen over specifieke trucks, over specifieke bedrijven, over specifieke klussen of bepaalde evenementen, zowel van daadwerkelijk 2022 als erg leuke beelden van enkele decennia terug, het staat er allemaal in.

Gelukkig waren er ook dit jaar weer enkele bedrijven bereid om het boek te sponsoren. Allemaal bedrijven die ook als ze niks betalen zonder twijfel een plekje in het boek hadden gekregen, het zijn stuk voor stuk interessante firma’s tenslotte. Maar op deze manier hoeven wij als consument een stuk minder te betalen! Met een prijs van net geen dertig euro is het boek iets duurder dan een paar jaar geleden, maar de stijging is gelukkig binnen de perken gebleven. Hij is nog steeds het geld meer dan waard!


Het review-exemplaar van dit boek is gratis voor mij ter beschikking gesteld door de uitgever. Ik ben niet betaald voor dit artikel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *