Betacal lossen bij een Terra Gator met Paul Bennink


Onlangs had ik contact met Paul Bennink, we hadden elkaar al een tijd niet gezien en hij was in mijn rayon. Helaas was ik daar op dat moment zelf niet. Toen ik een paar dagen later echter bij Harlingen was, zag ik daar een collega van Paul rijden, dus een appje was snel gedaan, met als conclusie dat hij over 20 minuten op de plek zou zijn waar ik me op dat moment bevond

Betacal is een restproduct van de suikerfabriek in Hoogkerk. Maar wel een restproduct waar je nog iets mee kunt! Het wordt gebruikt om de pH en structuur van stukken land te verbeteren. Bos Agra zorgt in dit geval voor de verspreiding over het land met een Terra Gator 8133. In het ‘treintje’ dat voor de aanvoer zorgt zitten naast een aantal auto’s van Mechielsen ook de Volvo FH3 waar Paul mee rijdt, van MP Recycling uit Grootegast. Deze is gekoppeld aan een Nik Kioleides oplegger. Dit is een Grieks merk, en een echt apart ding. Net als ik houd ook Paul van aparte dingen, dus toen hij hem vorig jaar zag rijden vroeg hij of hij hier dit jaar mee mocht werken. Het antwoord op die vraag lijkt me duidelijk!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *