Trekker en bakwagen in één: Scania met dikke hengel voor De Haan

Erwin Visser: “Het is alweer een paar weken geleden dat de nieuwe aanwinst bij de Haan geleverd werd. Chauffeur Gerbert kreeg deze nieuwe aanwinst het ging om een Scania R450 combinatie met CCH opbouw. Een weer aparte auto met zijn 95 Tons kraan en afneembare kont zo dat deze ook als trekker inzetbaar is. Door omstandigheden is de shoot verplaatst omdat mijn gezondheid de laatste weken niet helemaal 100% was.
Dit is tevens de 4e auto dit jaar waar een mooi op maat gemaakt interieur inzit van Peter van de Lagemaat Scherpenzeel. Na een koude gezellige middag is het een leuke serie geworden. Nu is het tijd om voor te bereiden op de Kerst waar hopelijk weer veel mooie opstellingen in de regio te zien zijn. Gerbert en firma De Haan bedankt voor de tijd. En veel efficiënte en plezierige kilometers.”


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *