Vissers Veluwse Kerstopstellingen editie 2022

De kerstopstellingen, altijd weer een hoogtepunt van het jaar.

Erwin op Eerste Kerstdag: “Na een nat rondje zit een deel van de kerstronde er weer op. Leuke opstellingen. Op sommige plekken weer niet. Leuke was de nieuwe Scania van Hijsen in het Nauw waar het hek losging.
Morgen weer het kleinere koffie en naloop rondje. Nu poosje gezelligheid met de Familie.”


“2e kerstdag eens lekker uitgeslapen. Een uur later gingen de hekken ouderwets weer open bij Bos Dynamics waar daarna in een trailer een mooi kerstpakket lag. Daarna naar Schimmel Lunteren geweest naar goede vrienden, waar tegenwoordig 3 bekende auto’s staan. Na 2 bakken koffie de rit afgerond bij Vlastuin Lunteren waar ik tegenwoordig ook elk jaar kom. Mede om de nieuwe kalender op te halen waar weer een foto uit eigen werk op staat. Toen goede vrienden gebeld en daar de 2e kerstdag gezellig afgesloten…. Nee ik ben niet overal geweest!! En dat is ook niet te halen in deze regio. Al wordt er nog zo om gevraagd maar na in totaal 250 kilometer en bijna 10 uur onderweg geweest te zijn is het een keer goed. Volgend jaar ga ik weer meer rondjes doen in het normale werk en meer proberen mee te pakken. Al gaat er op Pullgebied ook een paar tandjes bij op functionaris gebied! Dus ik laat alles weer over me heenkomen. Nu het jaar rustig afronden. Zo weer 2023.”

One Response

  1. Lucas Ensing 27 december 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *