Een Magirus in de bosjes langs de Jadranska magistrala

De D8, de weg die langs de hele Kroatische kust loopt, wordt ook wel de Jadranska magistrala genoemd. Met reden, wát een prachtige uitzichten! Er staan ook veel leuke voertuigen langs deze straat/weg geparkeerd, waaronder deze parel, een achtergelaten Eckhauber!
Magirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMercedes-Benz SLKMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd gen

One Response

  1. marien van den berg 12 januari 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *