Scania R450 met oldskool look voor van der Struijk – Erwin Visser

Tekst en foto’s Erwin Visser.

2023 is alweer een poosje onderweg maar ik ben nog niet op pad geweest. Eind van het jaar had ik de laatste special en kreeg de mogelijkheid om 2023 er weer mee te starten wel een stukje uit mijn regio maar zeker de moeite waard. Martijn appte me donderdag of ik toevallig tijd had en dat was zo. Martijn ken ik al een hele poos van de truckpulling aangezien hij bij de Manne van Janne 2 zit en ik hem daardoor al een goede 11 jaar ken ondertussen.

Als er wat is of zoals vandaag of ik tijd had om foto’s te maken van de nieuwe R450 van de firma vd Struijk uit Esch waar hij deze auto opgebouwd heeft. Deze R heeft een echte oldskool look. Het bekende dakrekje en lichtbak en poppen staan op het dak en trapjes achter de cabine. Maar wel in aangepaste vorm zo dat het net wat anders is.

Om 8 uur ging de wekker en om 8:50 had ik de auto ijsvrij en ging ik die kant op. Een uur later aangekomen de auto eens goed bekeken en een bakje koffie gedaan en kennis gemaakt van deze auto Wesley. De locatie was al uitgezocht alleen konden we het terrein niet op en hebben we besloten om een mijn oude en doeltreffende manier te gebruiken. Binnendoor terug naar de zaak en locaties en landwegen in de gaten te houden , hadden we een paar uur later een mooie serie op verschillende locaties. Terug op de zaak hebben we nog een bakkie gedronken en afscheid genomen omdat we allebei nog de nodige kilometers moesten afleggen voor onze verder planning.

Firma vd Struijk bedankt voor de gastvrijheid. Martijn voor het appje en het overleg met Wesley. Ik kan weer terugkijken op een mooie jaaropener. Nu de rondjes in de Veluwe weer oppakken want ik heb wat achterstand met nieuwe auto’s. En voor je het weet staat het Pullseizoen weer op de deur te kloppen. Maar eerst nog wat feestjes voor we echt weer losgaan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *