Wilbert Dijkstra bij Meet & Drive Leeuwarden 2023

Afgelopen zaterdag was Wilbert Dijkstra bij de Meet & Drive op de Orionweg in Leeuwarden, een evenement bedoeld om mensen in aanraking te laten komen met het chauffeursvak én potentiële werkgevers. Wilbert mocht wederom De Vries uit Hallum vertegenwoordigen, zijn vaste truck was voor de gelegenheid als lzv uitgerust. Wilbert: “Kort gezegd, was een mooie dag paar goede gesprekken gehad. De Les LZV reed niet waardoor ik de enige aanwezig LZV was. Ben stuk of 4 keer een rondje gaan rijden met de bezoekers (de meeste waren zeer verbaast hoeveel ruimte ik nog nodig heb en hoe erg hij binnen door kwam) 14.00 was het afgelopen ben daar na nog ongeveer 2 uurtjes met 2 collega’s aan het manoeuvreren geweest met de LZV (zij mogen er alleen nog niet voor gaan) het viel ze vies tegen dat achteruit rijden.”


Foto’s Wilbert Dijkstra.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *