Mercedessen bij Vehikel 2007

Bij de beurs Vehikel, die in 2007 bij de veemarkthallen in Utrecht werd gehouden, stonden een aantal mooie Mercedessen (zowel auto’s als busjes) op de bezoekersparking (die mooier was dan het evenement zelf).

Mercedes-Benz Heckflosse.

Mercedes-Benz W123.

Mercedes-Benz C107.

Mercedes-Benz W123.

Mercedes-Benz W116 280S.

Mercedes-Benz W140 S600.

Mercedes-Benz W124 Coupé.

Mercedes-Benz W123 Coupé.

Mercedes-Benz SL.

Mercedes-Benz C107.
Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz VarioMercedes-Benz Vario.Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.Mercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasseMercedes-Benz G-klasse.Mercedes-Benz T2Mercedes-Benz T2.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz DüsseldorferMercedes-Benz Düsseldorfer.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Mercedes-Benz MB100Mercedes-Benz MB100.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *