De Vlastuin VT5 voor Wolves wordt opgebouwd

Normaal post ik geen trucks vóór ze afgeleverd zijn hier op de site, maar Wolves houdt via haar facebookpagina iedereen goed op de hoogte van de vorderingen van deze truck. De eerste vierasser torpedo die Vlastuin heeft gebouwd op basis van de vijfde generatie Volvo FH. Marko Havers kwam hem vandaag tegen en vertelt: “Op mijn rit wat ik vandaag had, zag ik vlakbij bij het losadres in Vriezenveen deze Volvo 4 asser voor de firma Wolves. De zware bergingstruck is nog in opbouw. Natuurlijk kon ik het niet laten om een paar foto’s te maken van deze bijzondere truck. De Vlastuin Volvo ben ik onderweg nog niet eerder in klantenkleuren tegen gekomen. De Scania neus van Vlastuin is een bijzondere truck maar die zie je inmiddels wel vaak rondrijden. Deze truck zal over een poosje ook op Neerlands wegen en daarbuiten te bewonderen zijn. Maar tot die tijd moeten we nog even geduld hebben.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *