Vissers Veluwse Fotorondjes: de moeite waard

Erwin Visser: “Na vorige week een mooie shoot gehad te hebben met een nieuwe NGR was het 29-01-2023 weer eens tijd voor een Vissers Fotorondje. De laatste keer was met de kerst en het beloofde vandaag een bewolkte dag te worden.
En wat bleek dat was zo! Om 9 uur de auto afgeslingerd en de ronde gestart. Met deze ronde als doel de nieuwe auto’s meepakken en op plekken komen waar ik al even niet geweest was. Ik kon mooi inlopen omdat ik geen last had van een zon die in de weg hing en alles wat ik wou op de foto kon. Ook doken er ouderwets weer wat leuke dingen op zoals een mooie oude combi en nog wat mooie wagens. Nu kijken wanneer ik weer ga. Beetje afhankelijk van Leveringen en feestjes. En het weer en de zin. Maar ik kan zeggen dat 2023 goed begonnen is al met al. Nu lekker doorpakken en leuke dingen doen. Tot de volgende maar weer.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *