Eerste Modeltruckshow Museumplein Grootegast is groot succes!

Vandaag (zaterdag 4 februari 2023) werd op het Museumplein in Grootegast voor het eerst een Modeltruckshow georganiseerd. Bij de acht euro entree zat niet alleen een bezoek aan de show, maar ook aan de drie musea die in het pand gevestigd gevestigd zijn: het drukpersmuseum, het Victory Museum en het LEGiO museum. Van deze laatste twee komen eigen artikelen. Naast veel showstands waren ook enkele verkoopstands, dus menigeen kwam weer met een tas vol moois naar buiten. De vele bezoekers konden zich vergapen aan trucks, kranen en bussen in diverse schalen, tot in detail nagebouwd door diverse bekende modelbouwers uit Noord Nederland, die organisator Bernard Dijkhuizen bij elkaar gevonden had. Ik ben blij dat ik gegaan ben! Wanneer is de tweede show!?

Gastblogger Marco Havers heb ik, ondanks dat we er tegelijk waren, niet gezien. Zijn foto’s komen later deze week in een eigen artikel.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *