Scania R520 voor Peter vd Lagemaat – Erwin Visser

Erwin Visser: “Weer een mooie zaterdag. Peter vd Lagemaat ken ik al een hele poos en deze afspraak stond al een hele poos.
Peter zijn 2e eigen auto was eindelijk helemaal klaar en ik had tijd. Het is al een paar keer verzet omdat hij druk was of ik
Maar deze zaterdag was het eindelijk zover. Peter maakt in de tussentijd ook interieurs voor bekende en is momenteel druk met originele interieurs maken in youngtimers.
Omdat we allebei dezelfde voorliefde hebben voor de 3 serie en eer weer een mooie binnen stond voor een transformatie was het tijd om daar even te gaan kijken.
Toen ik aankwam op de Glashorst in Scherpenzeel was Peter zijn eigen R520 aan het wassen zo dat deze naar een bak koffie en gebak op de foto kon.
De locaties waren ongeveer hetzelfde als voorgaande jaren en dan is het verschil door de jaren mooi te zien.
De R520 heeft een eigen look en het spuitwerk is deels op de oude Heuga Transport kleuren gebaseerd maar met een eigen draai.
Het mooie is dat Peter en ik aardig wat uren gesleten hebben bij deze firma. Tevens hebben we samen een jaar of 11 de 143 estepe samen ook opgeknapt toen.
Peter het interieur en ik mocht alle lampen aansluiten. Tegen 1 uur en gezellig bijgepraat te hebben en ook met de andere jongens die hun auto op de Glashorst hebben staan was het weer tijd om afscheid te nemen.
Ik ben daarna nog even naar Woudenberg geweest om te kijken of er nog wat te doen was bij Gbr van Egdom en dat was zo. Daar werd de hang gelegd aan de laatste nieuwe aanwinst.
Naar een bakkie koffie en bijgepraat te hebben meteen de afspraak gemaakt om over een paar weken het huidige wagenpark vast te leggen. Want van de foto’s die ik jaren terug gemaakt had zijn de meeste auto’s ondertussen vervangen , dus dat loopt mooi door. Ook staat er nog een afspraak om een zaterdag bij Van Heugten aan de gang te gaan mede omdat ik er lang niet meer geweest ben en een groot deel van het wagenpark nieuw is en er is nog meer onderweg.
Al met al weer een mooie zaterdag geweest waar lekker bijgepraat is.
We kunnen wel zeggen dat 2023 lekker op weg is en er gaat nog veel meer komen.
Groeten uit de Veluwe zullen we maar zeggen. ”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *