Renault Kerax op TKD 2008

Renault KeraxOp de TKD van 2008 werd de Renault Premium Lander voor het eerst aan het Nederlandse publiek getoond. Maar die was niet alleen, in de demobaan reed een Renault Kerax rond. Niet op Nederlands kenteken, en dat is hij volgens mij ook nooit gekomen. Deze demo was een 6×6 met WAF opbouw. Prima voor de Belgische markt, maar in Nederland is hier vrijwel geen vraag naar. Maar toch leuk om het beestje in actie te zien. De Kerax is een zeer ondergewaardeerde auto. Wat veel mensen niet weten is dat de eerste generatie Volvo FMX eigenlijk niet veel meer dan een Kerax met Volvo aandrijflijn en cabine is bijvoorbeeld. Renault KeraxRenault KeraxRenault KeraxRenault KeraxRenault KeraxRenault Kerax

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *