Unieke momenten bij Van Ginkel

Erwin Visser: “Unieke momentjes. Vorige week verscheen er op fb op de pagina Barnevelds Transport dat Henk Ploeg van Filmploeg Barneveld spotters en fotografen zocht de zaterdag de 18e.
Ik had gereageerd dat ik wel tijd had. dus nummers uitgewisseld en heen en weer dingen besproken.
Later in de week kwam de app foto/video van Ginkel, toen was bekend over welk bedrijf het ging en kregen we de locaties door.
Denk dat zo’n beetje elke liefhebber van vrachtwagens uit de regio er wel was op meerdere locaties.
Om 8:00 een bakkie gedaan in Barneveld en tegen 9:00 ging het hele alles de weg op. Vanaf de Harselaar stonden de wagens en kranen op meerdere plekken klaar om samen een konvooi te vormen.
Met een strakke planning en een vrijwel rustige a30 kwam het konvooi rond 9:20 de a12 op waar ik samen met Henk stond en er voldoende ruimte was om elk voertuig er apart op gezet te hebben.
Daarna heb ik snel mijn lens gewisseld en ben weer terug naar Barneveld gegaan naar de laatste locatie. De Veluwe hallen. In de app werd van de week gevraagd of er nog iemand plek wist om alles kwijt te kunnen.
Mijn opgegeven optie was de enigste want je moet wel wat materiaal kwijt. De foto’s zeggen genoeg. Het was gelukkig bewolkt wat het foto’s maken wel makkelijker maakte aangezien je niet afhankelijk bent van waar de zon in de weg hangt.
Naar daar nog een paar uur gespeeld te hebben, want elke sectie ging in groepen apart op de foto. Was het weer tijd voor een bakje koffie in Barneveld. Dat bakkie koffie werd 3 uur later en een paar biertjes netwerken en gezelligheid.
Ook nog een mooi model gekregen van 1 van de Scanias en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. In de tussentijd is naar de nieuwe Fh16 de fh4 bakwagen er ook schoon naast neergezet. Dus ben verplicht om weer even de deur uit te gaan op zondag. Maar dat was alweer bijna een maand geleden. Henk Bedankt voor de fijne samenwerking en de firma van Ginkel bedankt voor deze unieke kans en het mooie model.
Het was weer een geslaagde zaterdag op de veluwe!! volgende week ook weer een bedrijfsreportage en een pull feestje en dan is Februari ook weer om. Best gelopen zeg maar.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *