Logicx Berging neemt Kooijman Takel en Berging over

GINAF X3232-S
Logicx Berging, dochteronderneming van de ANWB, kondigde vorige week (begin april 2023) de overname van Kooijman Takel en Berging aan. Kooijman is als bergingsbedrijf werkzaam vanuit de vestigingen Vianen en Vuren. De overname betekent voor Logicx Berging een betere dekking van locaties en activiteiten.
GINAF G4243-S
De komende jaren zal de vraag naar sleep- en bergingsdiensten in Nederland toenemen. Dit komt mede door de toename van het aantal voertuigen op de Nederlandse wegen. De Kooijman locaties in Vianen en Vuren zijn een aanvulling op de bestaande locaties van Logicx. Logicx kan met de nieuwe locaties efficiënter werken en de kwaliteit en service van haar dienstverlening voor de toekomst borgen.
Mercedes-Benz Atego MP4
Logicx is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Logicx helpt in binnen- en buitenland gestrande reizigers aan vervangend vervoer en zorgt tevens voor berging en transport van het gestrande voertuig. In totaal verzorgt Logicx 300.000 voertuigverplaatsingen en 100.000 keer vervangend vervoer per jaar. Logicx telt 350 medewerkers, waaronder 175 chauffeurs.
Mercedes-Benz Atego MP4
Gebaseerd op de tekst van Logicx.
DAF CF85
MAN TGM 2nd gen
Mercedes-Benz Arocs
GINAF G4243-S

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *