Uit het archief: de wagens van de ANWB Wegenwacht

Een instantie waar ik maar wat blij mee ben is de Wegenwacht. Ook al heb ik ze niet meer zo vaak nodig als vroeger, in deze blog een visueel eerbetoon aan de mannen en vrouwen van de ANWB. Ford Transit CustomFord Transit Custom.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW Transporter T4VW Transporter T4.BSA BM21BSA BM21.Citroën 2cvCitroën 2cv.Hyundai ix35Hyundai ix35.VW Transporter T5VW Transporter T5.DAF 33DAF 33, foto Dick Tijken.Renault 4Renault 4, foto Dick Tijken.VW Transporter T5VW Transporter T5.VW CaddyVW Caddy.VW CaddyVW Caddy.Citroën AmiCitroën Ami, foto Jaco Terlouw.VW TouranVW Touran.Peugeot PartnerPeugeot Partner.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Opel ZafiraOpel Zafira.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *