The Equalizer is het nieuwe paradepaardje van Walet – Erwin Visser

Het was alweer een tijdje geleden dat ik (Erwin Visser, red.) bij Walet geweest was maar afgelopen vrijdag was het weer zover en hoe! Frank kreeg zijn nieuwe jong gebruikte auto. Deze van alle opties voorziene Scania R500 konden jong gebruikt overnemen van een eigen rijder uit de buurt die planner is geworden. Na overspuitwerk en kleine aanpassingen heeft Walet een nieuw paradepaardje op de weg. Net als elke auto heeft deze ook een bijnaam. Frank heeft voor de “the equalizer” gekozen. Mede omdat het een goede film is en dat hij weer terug op een Scania is naar jaren Daf. Dit was tevens ook een R500 een zwarte maar die heeft zijn eigen blog. Vrijdagavond zijn foto’s maken niet gelukt aangezien het alweer zaterdag was toen we het terrein verlieten. Rond half 10 zijn we even een stukje wezen rijden en hebben wat plaatjes geschoten. Na een bakkie koffie en een broodje hebben we gedag gezegd en zijn we ons aan het voorbereiden voor de 2e ronde auto natmaken. Maar nu met familie en vrienden. Dit is tevens ook de 2e auto waar dit 2 keer gebeurd. Laat het toevallig de vorige keer ook een oranje auto geweest zijn. Maar dan een Volvo. Het is is iets wat in de buurt leeft. Altijd leuk om bij te praten. Alleen van foto’s maken komt wegens gezelligheid nooit wat van.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *