Koopman heeft een Mercedes-Benz 1625 gerestaureerd – Jan Ellens

Koopman heeft in de eigen werkplaats in Noordhorn deze Mercedes-Benz 1625 gerestaureerd. Het ongeblazen V8 motorblok is als enige niet volledig aangepakt bij de restauratie, dat was na bijna 2 miljoen kilometer en de nodige PTO uren blijkbaar niet nodig! De truck in in 1989 nieuw in Nederland geleverd. De opvolger was toen al op de markt, dus ik vermoed dat Kässbohrer de tijd heeft genomen om de truck op te bouwen. Met dank aan Jan Ellens voor de foto’s!Op zaterdag 1 juli werd de truck dan officieel gepresenteerd op het 100-jarig jubileum van Koopman, geladen met een aantal (voor mij) bekende Lada’s van Lada Club Nederland leden. Uiteraard maakte Jan Ellens wederom foto’s.

Er waren nog twee andere mooie oldtimers aanwezig:

Meer autotransport kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *