TKD 2023 weer meer dan de moeite waard

Donderdag 8 tot en met zaterdag 10 juni worden in Almere de Technische Contact Dagen, frappant genoeg afgekort tot TKD, georganiseerd. Vandaag (7 juni 2023) nam ik een kijkje bij het opbouwen, als appetizer voor de beurs. Het afgebeelde is maar een piepkein deel van wat er te zien is. Uiteraard staan er ook de nodige transportbeelden tussen. Mijn hoogtepunt? De elektrische vijfasser van Veldhuizen. Dit bedrijf heeft haar nek weer eens uitgestoken, zoals ze in het verleden veel vaker hebben gedaan. Of dit een succesvol product wordt? De toekomst gaat het leren. Het is in ieder geval weer enorm innovatief!

4 Comments

  1. Lucas Ensing 7 juni 2023 Reply
    • Alex Miedema 10 juni 2023 Reply
  2. Stefan van der Oest 13 juni 2023 Reply
    • Alex Miedema 13 juni 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *