Boekpresentatie DAF 65-75-85 CF bij Truckland ‘s-Hertogenbosch

Op 10 juni 2023 hield Marcel van der Sluis zijn nieuwste boek ten doop, in het bijzijn van een serie trucks van de types waar het boek over gaat, en een mooie rij voorgangers van deze serie. Daarnaast als opvolger stond er ook een DAF XD. Binnen stond een DAF 85CF van A.G. van Geffen uit Hedel. Verder waren er binnen liefhebbers met een collectie folders, miniaturen en andere verzamelobjecten. De grote vitrinekast van deze Truckland -vestiging was gevuld met een grote verscheidenheid aan modellen.
Nadat de deelnemende trucks waren geparkeerd op de volgorde die Marcel voor ogen had, volgde binnen de presentatie, aan elkaar gesproken Atze Lubach (voorzitter Kermisbond). Tijdens de presentatie werd buiten een bekende fotograaf gesignaleerd 😉 Onze gastheer Klaas Hobo zorgde voor een Brabantse traditie en trakteerde de aanwezigen op een onvervalst worstenbroodje. Na de presentatie en de uitreiking van de eerste exemplaren, o.a aan Wil Helmes (DAF Trucks Product Planning department) en Bertrand Janssen (Senior Designer DAF Design Centre), konden de bestelde exemplaren door de aanwezigen worden afgehaald. Na afloop gesproken met meerdere liefhebbers die ik wel van Facebook kende, maar nog niet eerder in levende lijve had ontmoet. Erg gezellig zo, met allemaal gelijkgestemde liefhebbers.

Op naar de volgende presentatie, want Marcel heeft nog meer boeken in petto!

Tekst en beeld hierboven is allemaal door Arnold Tamminga. Het toeval wil dat ik die dag ook in Den Bosch was, op bezoek bij mijn vriendin. Terwijl iedereen binnen in de showroom zat, heb ik samen met haar een rondje bij de trucks langs gedaan, haar eerste truck evenement! Een aantal van mijn foto’s vind je hier onder.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *