Mededeling van huishoudelijke aard: we zullen doorgaan

Foto Wieteke Gerhartl


Even een kort bericht van huishoudelijke aard. Vaste lezers zullen gemerkt hebben dat ik sinds een klein jaar minder artikelen hier op de site publiceer en dat eind vorig jaar de kwaliteit ook niet meer per sé het niveau was wat ik ambieer. Dat heeft natuurlijk een oorzaak, augustus 2022 gaf mijn toenmalige echtgenote aan te willen scheiden, wat een gigantische autistische meltdown (waarschijnlijk zelfs een autistische burn out?) triggerde. Inmiddels ben ik weer gelukkig in de liefde (waar bovenstaande foto bewijs van is), maar van die meltdown/burnout ben ik nog steeds herstellende. Zo bezoek ik een stuk minder evenementen. Los daarvan doe ik ook minder regiorondjes, doordat ik bij de Volvo dealer in Leeuwarden nu meldplicht heb als ik het terrein op wil. Iets wat volkomen logisch en begrijpelijk is, maar dat maakt voor mij de drempel dermate hoog dat ik er vaak niet meer op uit ga, waar ik dat vroeger 1 á 2 keer per week deed.

De kwaliteit van de artikelen die ik publiceer is gelukkig weer op een voor mij acceptabel niveau, maar de kijkcijfers blijven helaas laag. Tsja, vertrouwen komt te voet en gaat te paard. Plus dat mensen veranderen: er wordt tegenwoordig nóg minder op linkjes op social media geklikt. Dit werkt weinig motiverend natuurlijk, maar ik heb voor mezelf besloten dat ik gewoon door ga met kwaliteitsartikelen publiceren, minstens één per dag, liever nog twee. En er komen nieuwe dingen aan op deze site, zo heb ik een nieuwe categorie op de blog bedacht waarvoor ik wel héél dicht bij huis blijf, voor de verandering heeft die eens niets met voertuigen te maken. Blijf dus vooral terug komen! Dit is mijn 11.275e artikel op deze site en zeker niet de laatste! Ik ben zzp-er, zolang de VVD in de regering zit zal ik dus sowieso door moeten gaan tot ik er bij neerval. 😉

7 Comments

  1. B.P. van Gennip 3 juli 2023 Reply
    • Alex Miedema 3 juli 2023 Reply
  2. Vincent Smit 3 juli 2023 Reply
    • Alex Miedema 4 juli 2023 Reply
  3. B.P. van Gennip 3 juli 2023 Reply
  4. Paul Gravemaker 4 juli 2023 Reply
  5. Harm Uiterwijk 7 juli 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *