Raadselachtige trailer

Tijdens mijn dagelijkse rondje met het hondje kwam ik (Martijn Manrho) deze aanhanger (waarom ik een trailer noem is me nog steeds niet duidelijk…) tegen langs de kant van de weg. Nieuwsgierig dat ik ben moest ik uiteraard weten wat het was. Maar het typeplaatje maakte het niet duidelijker. Alex gevraagd en ook die kende het merk niet.

Dus hierbij de vraag aan jullie, kan iemand kaas maken van de naam op het typeplaatje? Heb al een aantal varianten geprobeerd maar geen resultaten. Ik kom niet verder dan H?ll Nacht?

Update: al heel snel na de plaatsing reageerde Peter Mul op Facebook, en het blijkt om een trailer te gaan van het inmiddels ter ziele gegane bedrijf H.P. Hall uit Keulen te gaan. Het lijkt erop dat het bedrijf ergens halverwege de jaren ’90 failliet is gegaan, de fabriek aan de Amsterdamerstrasse 135 is afgebroken en op die plek verrezen troosteloze flats. En verder lijkt het bedrijf van de aardbodem verdwenen te zijn. Via Google zijn enkele afbeeldingen te vinden en zelfs een filmpje van een Hall kipper aanhanger.

Update 2: Via de mail kregen we van Max nog een leuke link van een prachtige Mercedes Benz 1424S die een gesloten Hall trailer trekt.
En na het nodige googlen vermoed ik zelf dat het om een 12 tons aanhanger gaat voor agrarisch gebruik gaat. Eentje zoals deze die te koop staat op de Duitse variant van Marktplaats.

7 Comments

  1. Rene Kuunders 8 juli 2023 Reply
  2. kenny 8 juli 2023 Reply
  3. Pieter 8 juli 2023 Reply
  4. Peter 8 juli 2023 Reply
  5. Lucas Ensing 9 juli 2023 Reply
  6. Lucas Ensing 9 juli 2023 Reply
  7. Martijn Manrho 10 juli 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *