Eerste uit serie van tien DAFs geleverd aan Wigchers Transport


Vandaag (8 augustus 2023) wordt de eerste DAF XG 530 FTG (6X2) geleverd op de Wigchers vestiging in Schoonoord. De XG 530 is een echte powermachine en staat bekend om zijn riante cabine én ultiem rijcomfort.

De XG is in huisstijl gespoten, bied optimaal luxe en comfort voor de chauffeur zoals een standairco en een 80 cm breed bed met een lengte over de gehele cabine. Aan veiligheid is ook gedacht, de DAF is voorzien van City Turn Assist, Adaptive Cruise Control en Predictive Cruise Control. Verder is de truck uitgerust met een hoekzichtcamera, voor optimale veiligheid. Daarnaast is de truck ook een plaatje om te zien!
Wigchers Internationaal Transport is een echt familiebedrijf met een hart voor de transportwereld. Het wagenpark bestaat uit 85 trucks en zo’n 250 opleggers, en met deze nieuwe DAF’s wordt het aanzienlijk uitgebreid. We zijn een veelzijdig en flexibel transportbedrijf en beheersen meerdere disciplines. Denk aan het transport van tuinhout, betonelementen, wapeningsstaal, machines, asfalt, vulzand, graan, suikerbieten en equipment voor de energie-industrie.

De truck is geleverd door Bakker Bedrijfswagens vestiging Hoogeveen, voorheen Sent Waninge. Bakker Bedrijfswagens bestaat uit twintig vestigingen verspreid over Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagen specialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van merken als DAF, GINAF, TATRA, IVECO (Daily) en Fiat Professional.


Tekst en foto’s via Wigchers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *