Marco Havers spotte oldtimers bij Fieten

Tekst en foto’s Marco Havers.

Twee pallets moest ik lossen bij Fieten Oliehandel in Hollandscheveld. Eenmaal het terrein oprijdend zag ik al enkele ongebruikelijke reclame objecten. Een mooie Volkswagen T1 en een Lada Niva met wel een heel groot tankpistool op het dak. Een koe in Fieten uitvoering kwam ik ook nog niet eerder tegen. In een brede sloot lag een boot in Fietenkleuren. En verder op in het veld stond een ex vliegveld truck met schaarlift waar men o.a. foodtrolly’s aan boord van vliegtuigen konden brengen. Verder rijdend op het immense terrein stonden een drietal Daf trucks en 1 groene Daf bus. Ik ben geen Daf fanaat maar oldtimers van welk merk dan ook blijft altijd iets moois om naar te kijken. Het gebeurt niet iedere dag dat je zo’n mooi losadres hebt op je route.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *