Robert Baarda bij jubileumfeest ETTC 30 jaar

Tekst en foto’s Robert Baarda.

Halverwege de maand juni vierde Müller European Truck & Trailer Care (ETTC) in Holten haar dertigste verjaardag. Het waren prachtig zomerse dagen. De festiviteiten werden op 15, 16 en 17 juni gedeeld met de eveneens jarige Müller Fresh Food Logistics, dat vijfentachtig jaar geleden werd opgericht. Een gedenkwaardige viering. De verkoop van laatstgenoemde aan het Duitse familiebedrijf Dachser bracht een emotionele lading met zich mee. Ondanks die emotie, was er verstandelijk geen twijfel te bespeuren. Geen betere samenvoeging dan deze. Een overname die niet noodzakelijk was, maar stategisch wel gunstig en toekomstgericht.

ETTC valt buiten de overname en blijft als zelfstandige specialist op het gebied van full-service oplossingen voor uw wagenpark. Het brengt directeur Anton Müller terug naar zijn grote passie. Hij begon ooit als een soort wegenwacht voor groot materieel. De passie om
24/7 service te bieden aan klanten met pech is nooit verdwenen en blijft hij het mooiste vinden dat er is.

Tijdens de feestelijkheden stonden, naast prachtige klassiekers van Müller transport, ook imposante Scania en MAN trucks van ETTC goed gepoetst te ‘shinen’ op het immense terrein. Bezoekers konden ook een trailer in die ingericht is als mobiele werkplaats. Naast de bedrijfsinzet wordt die nieuwe trailer ook meegenomen naar rallyactiviteiten van Truck Team Müller. Twee imposante rallytrucks van het team stonden ook opgesteld. In het spel van off-road rally’s wordt technisch het uiterste gevraagd en de mentaliteit van de monteurs in het team komt overeen met die van ETTC. Nooit opgeven en dus tot het uiterste gaan. In dertig jaar is er veel veranderd, maar niet in de bevlogen ambities van ETTC. Van werkplaats tot wasstraat; ETTC streeft naar maximale serviceverlening. Zo werden de bezoekers van het verjaardagsfeest ook perfect in de watten gelegd en ontbrak het aan niets. Van catering, rondleidingen tot springkussens en muzikale optredens; aan alles was gedacht.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *