Preco neemt een prachtige Renault T 530 6×2 in gebruik – Erwin Visser

Tekst en foto’s Erwin Visser

Een tijdje geleden kreeg ik van Martijn de uitnodiging om zijn nieuwe auto op het werk nat te komen maken. De vorig jaar bestelde Renault T 530 6×2 was klaar. Deze is ook weer volledig opgebouwd. Zowel de opbouw en het interieur zien er netjes uit. Ook is deze voorzien van een gestuurde naloper. Iets wat ik persoonlijk mooier vind dan een dubbellucht sleepas, maar daar zullen hele volksstammen anders over denken. De opbouw is gedaan door Vlastuin Renswoude, Het interieur door Peter van de Lagemaat Scherpenzeel, spuitwerk door eVe Spuiten Ede en de wagen is geleverd door Harbers Apeldoorn. Martijn bedankt voor de uitnodiging en om de eerste plaatjes te mogen maken. Firma Preco bedankt voor gastvrijheid en de gezelligheid.

2 Comments

  1. Durkvan dellen 19 september 2023 Reply
  2. CF 23 september 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *