Marco Havers bekeek voertuigen op Terschelling 2023

Marco Havers: “Na 35 jaar weer naar Terschelling op vakantie… Vroeger als klein jochie vele jaren naar het mooiste Friese eiland geweest. Daarna nooit meer geweest. Eigenlijk te erg voor woorden. Maar dit jaar was het dan weer zover. Goh, wat heb k dit gemist zeg. Heerlijk weer, mooie natuur, de, prachtige stranden en natuur….. de rust. Kortom heerlijk. Maar ja, ik kon het toch niet laten om foto’s te maken van enkele bijzondere voertuigen op Terschelling. Ook een dag van te voren nog in Harlingen 2 Eiland Hoppers op de kiek gezet. Maar op zee waren ook op vaartuigen voertuigen te zien. Daarom deze blog zodat ook jullie kunnen genieten van de voertuigen op en rond Terschelling…..?


Nog meer Terschelling zien? Dat kan hier.

One Response

  1. Anne de Boer 24 september 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *