Erwin Visser bij jubileumfeest 90 jaar Walet

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Op 23 september 2023 was het zover, het jubileumfeest van L Walet en zn. De voorbereidingen liepen al een poosje en ik mocht ook mijn bijdrage leveren. Ik kom er ondertussen alweer 9 jaar en heb in de periode de nodige foto’s gemaakt, deze werden later de dag ook afgespeeld op een groot scherm dat heel de dag door duurde. Rond 13:00 liepen de eerste genodigden binnen op het terrein waar alle auto’s opgesteld stonden. Alleen dit is al uniek want er staan altijd auto’s elders in het land.

Met goede drank en voorzieningen voor de inwendige mens liep het feest met uitloop tot ongeveer 18:00 door voor de genodigden. Daarna was er feest met het personeel. En ik zei de gek mocht ook blijven. Met een goed verzorgde avond met liveoptreden. Vloog de dag voorbij en was het zo weer middernacht toen iedereen zijn eigen weg op ging. Veel bleven in auto liggen. Want die stond er toch. Bij deze nogmaals gefeliciteerd met dit mooie jubileum en bedankt voor de gastvrijheid.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *