[video] De levens van de BJ-NR-39

De Scania R164 6×2/4 met kenteken BJ-NR-39 van Patrick van der Mark uit Beuningen was een bekende verschijning op truckshows. Bij Van der Mark wisselde het uiterlijk van de truck. Met en zonder bull-bar en de bak in zwart of wit werd de bakwagen gefotografeerd door Hans Kramer en Alex Miedema.
Scania 164
Scania 164
Scania 164
Scania 164
Bij HAT International Trucking uit het Groningse Alteveer onderging het uiterlijk van de truck een ingrijpende wijziging. Het bakwagenchassis werd ingekort tot trekker. De foto’s bij HAT in de schuur komen van Paul Bennink.


Scania 164
Scania 164
Scania 164

Anno 2019 is de truck van Mud uit Zwolle.
Scania 164

Een V8 als deze wil je natuurlijk gewoon horen. Dat kan in onderstaand filmpje vanaf 1:46

Foto’s: Alex Miedema, Hans Kramer, Paul Bennink. Tekst Jaco Terlouw.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *