Erwin Visser bij open dag Harbers Trucks Barneveld

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Na een vraag een goede maand geleden of er foto’s gebruikt mochten worden van de vorige evenementen, kwam er een week later de aankondiging dat er op 07-10-2023 er weer een open dag bij Harbers Barneveld zou komen. Zoals altijd was het weer een goed georganiseerde dag met een mooie aanloop en een ruime selectie van de afgelopen periode geleverde wagens. Er stond van alles van groot tot klein.
Tevens stonden er de nodige combinaties klaar om een proefrit te maken. Ditmaal grotendeels de elektriche uitvoeringen. Hier werd ook gretig gebruik van gemaakt om de ervaring zelf op te doen. De uren vlogen voorbij en er werd bijgepraat en de nieuwste modellen bekeken onder het genot van een hapje en een sapje. Het is elke weer een soort van thuiskomen daar. Mede door de vele bekenden en de vertegenwoordigers die altijd wel een praatje met je aangaan. Al met al kon er weer teruggekeken worden op een mooie dag.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *