Een E-klasse ambulance als boodschappenwagen

Mercedes-Benz E-klasse
Onlangs was ik bij de Lidl in Kleve om boodschappen te doen voor Verdeelstation Koarnjum. Absurd hoe veel goedkoper veel dingen net over de grens zijn, op deze manier kunnen we meer mensen helpen. Terwijl ik druk bezig was mijn auto in te laden, viel me ineens op dat de Saab niet meer de grootste auto op de parkeerplaats was. Iemand had een voormalige ambulance meegenomen om boodschappen mee te doen! Iemand met kinderen schijnbaar, hij staat op een speciale parkeerplaats voor gezinnen. Ik snap waarom het is, maar vind het toch jammer dat we dit soort op personenwagens gebaseerde ambulances in Nederland vrijwel niet meer zien.
Mercedes-Benz E-klasse
Nog meer ambulance artikelen kun je hier vinden.
Mercedes-Benz E-klasse

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *