Prachtige Iveco S-Way voor Gradus Rauwerda

Gradus Rauwerda heeft afgelopen vrijdag zijn nieuwe Iveco AS260S42Y/FS in gebruik genomen. Deze truck, waarvan de dieselmotor 420 paarden levert, diesel heeft luchtvering voor en achter met een gestuurde sleepas. De laadbak werd door IJntema Carrosseriebouw BV te Heerenveen overgezet en het geheel werd gespoten door autoschadebedrijf den Hartogh te Surhuisterveen. Deze complete Iveco met onder andere full led, spoiler pakket, automatische klimaatregeling, 50 liter koelkast, hybride bumper en met 60 serie banden (een must in verband met de afmetingen van de geïsoleerde opbouw). Rauwerda verleent al meer dan acht jaarzijn diensten aan Hoekema Verhuizingen, een bedrijf wat in principe bestaat uit meerdere kleine zelfstandig ondernemende familieleden. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Met dank aan Jans Bijl van Iveco dealer Cornelis voor de foto’s en informatie!

One Response

  1. Anne de Boer 16 oktober 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *