De levens van de BS-35-93

Jan Veldstra reageerde met deze foto op Anne de Boer zijn artikel over het Scania-Nooteboom-NCK spulletje van Bosma: “Deze mooie SCANIA 110 is van mijn buurman geweest, de 99 jarige Jan Aukema de voormalige eigenaar van transportbedrijf Jan Aukema. En is ook nog even van v.d. Veen uit Burgum geweest die Aukema in de jaren 70 overgenomen heeft. Hier nog van vorige eigenaar, foto gemaakt rond 1976 denk ik. Was toen een jaar of 12. Foto gemaakt in Lemmer.”

En vervolgens: “Op de zwart/wit foto is het de tweede van links. Deze foto’s heb ik met toestemming van Jan Aukema gestuurd, mijn 99 jarige buurman. Deze buurman kan nog prachtig vertellen over vroeger, heeft een ijzeren geheugen en rijdt zelfs nog auto, woont op zichzelf en fietst nog alle dagen een stukje.”


Een aantal eigen foto’s van de truck in Bosma trim:
Scania L110
Scania L110
Scania L110
Edit: meerdere liefhebbers wisten te melden dat hij ook nog bij Holwerda heeft gereden.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 597 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

5 Comments

  1. Roy 25 oktober 2023 Reply
  2. marien van den berg 25 oktober 2023 Reply
  3. Debloudts Rodger 25 oktober 2023 Reply
    • Alex Miedema 26 oktober 2023 Reply
  4. Olaf Levens 26 oktober 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *