Een Tatra Phoenix langs de snelweg bij Steenwijk

Gespot langs de A32 bij Steenwijk, deze Tatra Phoenix die in augustus 2020 af is geleverd aan H. Oude Ophuis Transport uit Denekamp. Hij staat nog wel in die kleuren, maar de naam is er af, ik heb eerlijk gezegd geen idee wie de huidige eigenaar is. De DAF grille heeft niet mijn voorkeur, maar bij aflevering stond daar zelfs nog DAF op, dus vanaf daar gezien is het wel een verbetering. De 8×8 heeft 46 ton gvw, de handgeschakelde versnellingsbak is gekoppeld aan de 530pk sterke Paccar MX-13-motor. De kipbak is door Vossebelt geleverd.
Tatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra PhoenixTatra Phoenix

2 Comments

  1. Lucas Ensing 21 november 2023 Reply
  2. John Blommers 23 november 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *