Anne de Boer bij een SAAB meeting in Spa

“Dag Alex,

Bij deze reageer ik even op jouw blogpost van 30 oktober 2023 uit de oude PKW-doos SAAB. Op 4 augustus 2012 was ik bij een SAAB meeting in het Belgische SPA. Er waren daar een circa 200 SAABs aanwezig waarvan ik de meesten toen wel op de foto heb gezet. Er stond ook een exemplaar bij die door kinderen kon worden beschilderd. Het kind in mij kon het niet laten om Fryslan Boppe op de motorkap te kliederen. Waarschijnlijk heb ik het destijds blijkbaar niet de moeite gevonden om deze foto’s allemaal te archiveren. Een paar heb ik nog terug kunnen vinden in de map van 2012. Achteraf gezien toch wel jammer maar zo gaan die dingen soms.

Groet Anne de Boer.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *