De levens van de “Stille Kracht 2”

Scania R620
Trias aanhangwagen
In 2017 had ik al een artikel over de levens van de “Stille Kracht”. Op de eerste Dutch Dakar in Eersel zag ik Stille Kracht 2 staan, nu van RVL, het raceteam van Ronald van Loon. Deze volgt de door Van Groningen ingezette trend van dikke bloemenwagens ombouwen tot hoteltruck voor in rally’s. Oh ja, voor de notulen natuurlijk nog wel even melden dat de Scania R620 nieuw door Fleurs van den Eijkel aan is geschaft.
Scania R620
Scania R620

Mike Johnson had vlak na publicatie nog een update, compleet met eigen foto’s: “Tussendoor is hij nog even naar Duitsland geweest. En nog even van een bloemen rijder op Oostenrijk, met Semtrade in de lichtbak.”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 599 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *