De 120e nieuwe Scania van De Vries uit Hallum is voor Wilbert Dijkstra

Scania 420R
Overal bij collega’s in de media dook al een foto op van een Scania G-klasse van De Vries uit Hallum. Prachtige truck, maar niet de 120e nieuwe Scania van de firma, zoals begeleidend artikel deed geloven. Dat is namelijk de Scania 420R op de foto’s van dit artikel. De openingsfoto heb ik op de dag van aflevering gemaakt, de rest van de foto’s komt van Wilbert Dijkstra, de vaste chauffeur van deze strakke lzv-trekker. Zoals we van Wilbert gewend zijn heeft hij de truck direct ‘eigen’ gemaakt.

De eigen aanpassingen zijn zowel optisch als praktisch. Denk aan Scania logo’s op de achteras, gereedschapshaken achter de cabine voor bezem en schep en dergelijke, eigen interieur, vloeistofdoppen met Scania logo, extra logo’s op de grille en nog veel meer.

Wilbert blijft met de combinatie het werk doen wat hij nu ook al doet, met koekjes en andere lekkere producten vanuit Hallum naar Nederland en de omliggende landen rijden. Als de vast lzv chauffeur voor Duitsland met vakantie is, of er extra capaciteit die kamt op nodig is, kan de lzv ook dat land in. Er wordt al mee gewerkt dus hij is niet superschoon op alle foto’s. Het lzv tussenstuk hoort vast bij deze combinatie, de achterste trailer wordt ook ene vaste trailer, inclusief achteruitrijcamera. Een volledig vast span dus! Wilbert, heel veel werkplezier met dit pracht span toegewenst, een mooi stukje waardering naar jou toe. En De Vries veel winstgevende kilometers gewenst met deze jubileumtruck!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *