[video’s + foto’s] Marco Havers bij Winterlichtspektakel Staphorst

Tekst en beeld Marco Havers

Zaterdag 2 december werd de eerste editie van Winterlicht Spektakel in Staphorst gehouden. Het evenement was gratis toegankelijk voor iedereen. Tussen 15:00 en 22:00 uur was er een gezellige wintermarkt met vele marktkramen in het centrum van Staphorst. Deze kramen waren niet alleen met lokale ondernemers maar ook van marktkooplui uit het hele land. Tientallen verlichte trucks reden eerst een ronde door de buurt en later kwamen op het marktplein aan bij de tent vol gezelligheid met warme dranken en hapjes. Langs de route stonden honderden mensen de bonte stoet te aanschouwen. Rond 18:00 uur arriveerde de kolonne verlichte trucks op het plein waar de mooie verlichte trucks een plek zochten om geshowd te worden voor de toeschouwers. De eerste editie was zeer succesvol te noemen en verdient zeer zeker een vervolg.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *