Martijn doet dingen: Blue Light Ride 2023

Om kinderen die in de dagen voor kerst in het ziekenhuis liggen een hart onder de riem te steken is er in Limburg de Blue light Ride. Vorige jaar begon die in Sevenum en ging via Maasbree naar het VieCurie ziekenhuis in Venlo. Dit jaar was de start op 13 December in Reuver en ging het via Belfeld en Tegelen naar het eindpunt bij het ziekenhuis. En laat ik (Martijn) nu net in Belfeld wonen en die middag niets te doen hebben dus ondernam ik de reis van zeker 300 meter naar de weg waar ze voorbij kwamen.

Was enorm leuk om de vele verschillende voertuigen te zien. Van oude brandweer auto en Amerikaanse politiewagen tot een enorme crashtender van de luchtmachtbasis in Volkel.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *