Terberg gaat het eigen transport met een elektrische Volvo FM doen


De Volvo FM van Terberg die de firma inzet voor het transport van de terminaltrekkers is een bekende verschijning tussen de fabriek in Benschop en de havens van Amsterdam. Vanaf januari wordt deze vervangen door een nieuwe Volvo FM, een 100% elektrische! Op korte vaste trajecten ideaal natuurlijk.Edwin van Drogenbroek, die ook bijgaande foto’s stuurde: “We willen als Terberg graag ook een steentje bijdragen aan een schoner milieu.”

Persoonlijk vind ik het erg mooi dat het Volvo logo op het front is vervangen door de beer uit Benschop. Maakt het gemis van de eigen Terberg trucks op de offroad markt wel groter… Veel veilige en stille kilometers toegewenst met de prachtige nieuwe aanwinst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *