Ploegam neemt transportbedrijf v.d. CAMP Oss over

Met ingang van 1 januari jl. neemt het van oorsprong Brabantse familiebedrijf Ploegam transportbedrijf v.d. CAMP Oss over. Met deze overname bundelen de organisaties hun krachten op gebied van transport en grondwerk. Theo van de Camp, directeur van v.d. CAMP Oss, is blij met de overname: “Dankzij deze overname is onze toekomst geborgd en kunnen wij met z’n allen blijven werken aan mooie transportopdrachten.”
Volvo FH 4th gen
Gijs Ploegmakers, algemeen directeur bij Ploegam, heeft vertrouwen in de samenwerking. “De expertise van v.d. CAMP is een mooie toevoeging aan onze groep. We passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Onze mensen werken al langer met elkaar samen.” v.d. CAMP blijft doen waar ze goed in zijn. Voor de medewerkers en opdrachtgevers verandert er niets. “Wij zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze overname onze service van de afgelopen 58 jaar nog beter kunnen garanderen voor onze klanten”, aldus Theo van de Camp.
Mercedes-Benz Arocs
Familiebedrijf v.d. CAMP is bijna 60 jaar geleden opgericht in Berghem en werkt inmiddels vanuit Oss. In deze regio zijn de rode trucks met zwarte trailers een bekend gezicht. Het bedrijf is naast transport gespecialiseerd in sierbestrating, containerverhuur en grond- en sloopwerk. Eigenaar Theo van de Camp nam het bedrijf over van zijn ouders Wim en Annie.

Ploegam is een familiebedrijf dat al 36 jaar actief is in de GWW-sector. Het bedrijf is uitgegroeid tot een landelijk actieve aannemer met dochterondernemingen in diverse expertises en beschikt over eigen materieel in kenmerkend Ploegam-blauw. Ploegam maakt Nederland dagelijks mooier, veiliger en duurzamer. Het familiebedrijf realiseert projecten door het hele land op het gebied van natuur- en gebiedsontwikkeling, waterveiligheid, infrastructuur en emissieloos bouwen.

v.d. CAMP foto’s Jan Feelders en Veldhuizen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *